Skanūs čeburėkai (Ramunės)


2010 10 15 | Šaltinis:

Paruošimas:
 Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti. Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5 min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma. Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja. Užkandis paruoštas! url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);

Jums reikės:
1 pakelis varškės, ()
1 kiaušinis, ()
1 šaukštas grietinės, ()
0,5 šaukštelio sodos, ()
žiupsnelis druskos, ()
miltai. ()
mėsa (kiauliena), ()
kiaušinis, ()
svogūnas, ()
prieskoniai. ()