Lašišų paštetas


2010 10 15 | Šaltinis:

Paruošimas:
 Lašišą susmulkinkite, varškės sūrį sutrupinkite šakute, svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Viską sumeskite į gilų dubenį, suberkite prieskonius, supilkite citrinų sultis ir elektriniu plakikliu išplakite iki vientisos masės. Lašišų paštetą krėskite į stačiakampę negilią kepimo formą, ištiestą garuose šutintais kopūstų lapais, ir 3 val. pastatykite į šaldytuvą. Tiekite su sausoje keptuvėje paskrudintu baltos duonos skrebučiu ir daržovių salotomis. Užkandis paruoštas! url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);

Jums reikės:
Po 200 g rūkytos lašišos ir ()
riebaus varškės sūrio, ()
nedidelis svogūnas, ()
po šaukštelį krienų ir ()
citrinų sulčių, ()
šaukštas kapotų žalumynų (krapų, petražolių, svogūnų laiškų), ()
keletas kopūstų lapų. ()