Mišinys sumuštiniams su žalėsiais ir varške


2010 10 15 | Šaltinis:

Paruošimas:
 Prieš maišant su kitais produktais tepamąjį sūrelį patartina palikti atšilti ir suminkštėti, jei naudojate varškę - sutrinti per tankų nailoninį sietelį. Kietuosius komponentus būtina sutarkuoti, susmulkinti, sumalti mėsmale arba sutrinti į vientisą tyrę, o prieskonius - kuo smulkiau sukarpyti žirklėmis ar sukapoti stambiu peiliu. Naudotinas tirštas majonezas. Skysto majonezo ir grietinės naudoti nepatartina. Visi pateikti produktai turi būti sutrinti maišytuvu arba virtuvės kombainu į vientisą tyrę. Aptepas paruoštas! url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);

Jums reikės:
250 g varškės, ()
1 šaukštas aliejaus, ()
žiupsnis druskos, ()
1 česnako skiltelė arba sauja krapų, ()
laiškinių česnakų ar kitų mėgstamų žalėsių. ()