Blynai su šoninės įdaru ir švelniu sviesto padažu


2010 10 15 | Šaltinis:

Paruošimas:
Sutarkuokite bulves, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, druskos ir viską gerai išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite šaukštą tarkių, viduriuke suformuokite įdubimą ir įkrėskite šoninės įdaro, ant viršaus vėl uždėkite tarkių. Kai apskrus, apverskite. Į d a r a s: šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais, šiek tiek apkepkite keptuvėje. Kai šoninė paskrus, įdėkite smulkintus svogūnus, įberkite pipirų, raudonėlio ir druskos. Dar kelias minutes nuolat maišant apkepkite. Švelnus sviesto p a d a ž a s: pakepinkite smulkiais kubeliais pjaustytą kumpį su svogūnu, berkite pipirų. Atskirame inde ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir grietinę, sudėkite pakeptą mėsytę, įberkite vištienos sultinio, išmaišykite ir pakaitinkite iki virimo. Užgavėnių valgis paruoštas! url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);

Jums reikės:
1 kg bulvių, ()
2 kiaušinių, ()
druskos, ()
raudonėlio, ()
aliejaus kepti. ()
Į d a r u i: ()
300 g karšto rūkymo šoninės, ()
1 svogūno, ()
grūstų pipirų, ()
druskos.. ()
P a d ž u i: ()
50 g virto kumpio, ()
100 g sviesto, ()
200 g 30 proc. riebumo grietinės, ()
nedidelio svogūno, ()
pipirų, ()
šaukštelio vištienos sultinio. ()