Varškės keksas su šokolado gabaliukais


2009 04 15 | Autorius: lilly

Paruošimas:
Viršui pabarstyti: 2-3 v.š. cukraus; 1 a.š. cinamono; 2-3 v.š. smulkintų riešutų. Paruošimas Išplakti minkštą sviestą, varškę, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Viršų pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir riešutais. Kepti 180 laipsnių temp. apie valandą, kol įbedus pagaliuką, ištraukus jis bus beveik visiškai švarus.

Jums reikės:
sviesto (110 g)
varškės (220 g)
cukraus (250ml )
kiaušinių (2)
vanilės (1 a.š.)
miltų (280g)
kepimo miltelių (1.5 a.š. )
druskos (1/4 a.š. )
pieno (60ml )
šokolado gabaliukų; (160-200g)