Baklažanų su grybais troškinys


2013 08 01 | Autorius: Mama.lt

Paruošimas:
Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą, užpilti grietine, sumaišyta su likusiais miltais, ir troškinti vidutinio karštumo orkaitėje, kol išvirs grybai. Troškinys paruoštas!

Jums reikės:
sviesto (4 valg. š. )
vidutinio dydžio baklažanai (2-3)
svogūnai (2-3)
miltų (2 valg. š. )
grietinės (1 stiklinė)
šviežių grybų (500 g)
druskos (šiek tiek)