Bananiniai ledai su kakava


2017 06 02 | Autorius: Evelina

Paruošimas:
Bananus nulupkite, supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į maišelį ir užšaldykite šaldymo kameroje. Šaldytus bananus, kreminę varškę ir kakavą sutrinkite maisto smulkintuvu iki vienalytės, kreminės konsistencijos. Jau galite valgyti! Šiuos ledus taip galima sudėti į indelį, uždengti maistine plėvele taip, kad ji priliptų prie masės paviršiaus, tuomet ledai sušals, bet nesusidarys ledo kristalai. Ledams sušalus ledų šaukštu suformuosite gražius rutuliukus. Labai skanūs ir neriebūs ledai, kuriems reikia vos 3 ingredientų!  

Jums reikės:
didelių, sunokusių bananų (2)
kreminės varškės (100 g)
kakavos (2 šaukštelių)