Omletas su krevetėmis ir avokadais


2017 05 19 | Autorius: Diana

Paruošimas:
Labai smulkiai supjaustykite svogūną, krevetes išlukštenkite, apkepinkite lydytame svieste porą minučių. Atidėkite. Šiek tiek atvėsus įmaišykite kubeliais pjaustytą avokadą, smulkiai sukapotą kalendrą, pagardinkite druska, pipirais, viską išmaišykite. Kiaušinius išplakite, pagardinkite druska, pipirais. Berkite miltus, išplakite. Plakinį supilkite į keptuvę su dar trupučiu išlydyto sviesto. Iškepkite omletą. Ant vieno omleto krašto sudėkite krevečių ir avokadų įdarą, atsargiai užlenkite vieną kraštą ir omletą iš keptuvės lėtai įstumkite į lėkštę. Puikūs pusryčiai tobulam rytui!

Jums reikės:
krevečių (90 g)
nedidelio svogūno (1 )
avokado (0.3)
smulkiai sukapotos kalendros (2 šaukštelių)
kiaušinių (2)
miltų (2 šaukštų)
druskos, pipirų (pagal skonį)
sviesto (kepimui)