Salotos su menkių kepenėlėmis


2018 02 12 | Autorius: Aistė

Paruošimas:
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, smulkiai supjaustykite ar sutarkuokite. Agurkus supjaustykite kubeliais. Konservuotus žirnelius nusunkite, perplaukite, palaukite, kol apdžius. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, dėkite nuo aliejaus nuvarvintas menkių kepenėles, pagardinkite druska, pipirais, trupučiu majonezo. Viską gerai išmaišykite. Salotas tiekite su duona, jų galima dėti į krepšelius, šaukštelius.  

Jums reikės:
majonezo (1 šaukštelio)
menkių kepenėlių aliejuje (1 skardinės)
marinuotų agurkėlių (2-3)
konservuotų žirnelių (0.5 skardinės)
kiaušinių (2)
druskos, pipirų (pagal skonį)
svogūnų laiškų (1 pundelio)