Vištienos filė su česnaku ir sūriu


2016 12 01 | Autorius: Rita

Paruošimas:
Vištienos supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais. Krapus smulkiai sukapokite, česnako skilteles perspauskite spaustuku, sūrį sutarkuokite, viską permaišykite, įmaišykite 2 šaukštų aliejaus ir vėl permaišykite. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi vienu sluoksniu sudėkite vištienos juosteles, ant didelės ugnies kepkite 3-4 min., tuomet apverskite ir kepkite dar 2-3 min. Tuomet sumažinkite ugnį, dėkite krapų ir česnakų mišinį, grietinę ar majonezą. Išmaišykite ir maišant patroškinkite dar apie 5 min. Tiekite su bulvių koše. Paprasta, greita ir skanu!  

Jums reikės:
vištienos filė (400 g)
grietinės arba majonezo (3-4 šaukštų)
kietojo sūrio (20-30 g)
krapų (1 pundelio)
česnako (2-3 skiltelių)
aliejaus (2 šaukštų)
druskos, pipirų (pagal skonį)
aliejaus (kepimui)