Vištienos kepsneliai su bulvių plutele


2016 10 16 | Autorius: Rita

Paruošimas:
Vištienos filė supjaustykite kepsniais, juos pamuškite, pagardinkite druska, pipirais. Bulves nuskuskite ir labai smulkiai sutarkuokite arba sutrinkite. Skystį nuspauskite. Dėkite majonezo, įmuškite kiaušinį, berkite 2 šaukštus miltų, šiek tiek druskos. Išmaišykite. Likusius miltus suberkite į atskirą lėkštę. Kiekvieną kepsnelį pavoliokite miltuose, o tuomet bulvių masėje Kepsnelius kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, abi puses po 3-4 min. Sočius kepsnelius tiekti su lengvomis salotomis, mėgiamu padažu.

Jums reikės:
vištienos filė (500 g)
bulvių (4)
majonezo (1 šaukšto)
miltų (4 šaukštų)
kiaušinio (1)
druskos, pipirų (pagal skonį)
aliejaus (kepimui)