Avokadų ir krevečių mišrainė


2016 10 08 | Autorius: Rita

Paruošimas:
Krevetes atšildykite, perplaukite. Jeigu naudojate nevirtas krevetes, tai jas išvirkite, atvėsinkite, išlukštenkite. Avokadą nulupkite, pašalinkite kaulą, supjaustykite gan stambiais kubeliais, iškart apliekite laimo sultimis, kad neparuduotų. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite majonezu. Šią mišrainę galite pjaustyti labai smulkiais gabaliukais ir ja įdaryti krepšelius, šaukštelius, dėti tarp paskrudinto batono ir tiekti, kaip suvožtinį.

Jums reikės:
avokadų (2)
krevečių (šaldytų, valytų, virtų) (500 g)
kiaušinių (3)
laimo sulčių (2 šaukštų)
majonezo (2 šaukštų)
druskos, pipirų (pagal skonį)