Krabų lazdelių, lašišos ir sūrio kamuoliukai


2016 09 01 | Autorius: Gabija

Paruošimas:
Lydytą sūrį ir krabų lazdeles pašaldykite šaldymo kameroje, kad būtų lengviau tarkuoti. Pašaldžius smulkiai sutarkuokite. Lašišą smulkiai supjaustykite. Indelyje sumaišykite tarkuotas krabų lazdeles, sūrį, lašišą, dėkite majonezo, smulkinto arba spaustuku perspausto česnako, truputį smulkintų krapų (didesnę jų dalį pasilikite apvoliojimui). Drėgnomis rankomis suformuokite kamuoliukus, juos pavoliokite smulkintuose krapuose. Sudėkite į lėkštes ir dar porą valandų palaikykite šaldytuve. Puikus užkandis, kuris tinka su krekeriais, duoniukais, skrudintu batonu.

Jums reikės:
krabų lazdelių (200 g)
lydyto sūrio (200 g)
sūdytos lašišos (50 - 100 g)
krapų (1 pundelio)
česnako (pagal skonį)
majonezo (pagal skonį)