Vištiena įdaryti pievagrybiai


2016 05 27 | Autorius: Rita

Paruošimas:
Pievagrybius pavalykite, atsargiai išpjaukite kotelius. Kepurėles patepkite aliejumi ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Vištienos filė supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, paukštienai apkepus pridėkite smulkiais kubeliais pjaustytus pievagrybių kotelius. Viską pakepinkite dar 5 min. Miltus sumaišykite su grietine ir supilkite į keptuvę, troškinį pagardinkite druska, pipirais. Viską troškinkite dar apie 5-10 min. iki kol troškinys sutirštės. Troškinį nukelkite nuo ugnies, pirštais įtrupinkite fetos sūrį, suberkite sukapotas petražoles. Gerai išmaišykite. Gautu troškiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite tarkuotu mocarelos sūriu. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., palaukite, kol grybai šiek tiek atvės ir tiekite. Skanus ir sotus užkandis!

Jums reikės:
vištienos filė (500 g)
fetos (60 g)
didelių pievagrybių (10 )
grietinės (4 šaukštų)
miltų (1 šaukšto)
tarkuotos mocarelos (1 saujos)
petražolių (1 pundelio)
druskos, pipirų (pagal skonį)
aliejaus (kepimui)