Vištienos salotos su vynuogėmis


2016 05 22 | Autorius: Rita

Paruošimas:
Vištienos krūtinėlę išvirkite su trupučiu druskos, šiek tiek atvėsinkite ir dviem šakutėmis suplėšykite skaidulomis arba supjaustykite kubeliais. Salierą supjaustykite smulkiai kubeliais, avokadą - kiek stambesniais, vynuoges pjaukite perpus, svogūnų laiškus smulkiaisukapokite, riešutus susmulkinkite ir paskrudinkite keptuvėje be papildomų riebalų. Salotas pagardinkite druska, pipirais, užtaisykite padažu iš grietinės, majonezo, citrinos sulčių. Sočios ir labai skanios salotos!  

Jums reikės:
vištienos krūtinėlės (1)
besėklių vynuogių (1 saujos)
saliero (1 stiebo)
avokado (1)
svogūnų laiškų (3-5 stiebelių)
graikinių riešutų (1 saujelės)
druskos, pipirų (pagal skonį)
grietinės (2 šaukštų)
citrinos sulčių (1 šaukštų)
majonezo (4-5 šaukštų)