Naminės vištienos dešrelės


2016 05 17 | Autorius: Gabija

Paruošimas:
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, užpilkite šaltu pienu ir palikite 30-40 min. Tuomet viską sutrinkite maisto smulkintuvu, pridėkite garstyčias, druską, pipirus, papriką. Galima įdėti ir daugiau mėgiamų prieskonių, prieskoninių žolelių. Viską vėl pertrinkite. Maistinę plėvelę, kurią galima dėti į karštą vandenį, supjaustykite maždaug 29x10 cm stačiakampiais. Faršą sudėkite į konditerinį maišelį, jo išspauskite ant maistinės plėvelės ir dėmesingai susukite dešreles. Pirmiausiai užriškite vieną kraštą, atsargiai išspauskite likusį orą, o tuomet užriškite ir kitą kraštą. Paruoštas dešreles palaikykite šaldytuve porą valandų ir virkite ar garinkite. Virtas dešreles galima paskrudinti virš grilio. Švelnaus skonio, lengvai pagaminamos dešrelės!

Jums reikės:
vištienos filė (450 g)
pieno (200 ml)
garstyčių (1 šaukštelio)
paprikos miltelių (3 šaukštelių)
druskos, pipirų (pagal skonį)