Makaronų troškinys su faršu ir Bešamelio padažu


2015 08 16 | Autorius: Aistė

Paruošimas:
Gilioje keptuvėje apkepinkite faršą, pasūdykite, berkite pipirų, kitų prieskonių. Sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir užpilkite sultiniu. Užvirus suberkite makaronus, permaišykite, uždenkite ir palikite virti. Kol makaronai virs, atskiroje keptuvėje pasiruoškite sūrio padažą. Puode išlydykite sviestą, suberkite miltus ir labai gerai imaišykite, kelias minutes pakepinkite, supilkite pieną ir užvirinkite. Padažą sukelkite nuo ugnies ir į jį įmaišykite tarkuotą sūrį. Padažą supilkite į makaronų troškinį tada, kai makaronai jau bus suminkštėję, o didžioji dalis skysčio nugaruos. Labai sotus ir skanus patiekalas! Papildomai galite pridėti ir daugiau įvairiausių daržovių - tiks kepintas svogūnas, morkos, cukinijos, moliūgo gabaliukai.

Jums reikės:
faršo (500 g)
makaronų (300 g)
sultinio (2 stiklinės)
pomidorų (300 g)
sviesto (2 šaukštai)
miltų (2 šaukštai)
pieno (0.75 stiklinės)
sūrio ( 200 g)
druskos, pipirų, kitų prieskonių (pagal skonį)