Ryžių košė su obuoliais


2015 05 11 | Autorius: Aistė

Paruošimas:
Ryžius suberkite į verdantį vandenį, dėkite sviesto ir virkite 15 min. Po 15 min. į ryžius suberkite kubeliais pjaustytus obuolius, nutarkuotą apelsino žievelę, druską, cukrų. Virkite iki kol ryžiai bus visiškai minkšti, dar apie 10 min. Galite virti ir ilgiau, jeigu mėgstate suvirusią košę. Tiekiant pabarstykite cinamonu. Puikus pasirinkimas pusryčiams!

Jums reikės:
ryžių (70 g)
obuoliai (2)
sviesto (1 šaukštas)
cukraus (1 šaukštas)
druskos (žiupsnelis)
razinų (2 šaukštai)
nutarkuotos apelsino žievelės (1 šaukšas)
cinamono (žiupsnelis)