Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Padažai ir prieskoniai
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2009-02-16 21:15

Marinatai pirktiniai man nepadare ispudzio,todel si darbeli visada deleguoju vyrui,jis marinatus labai skanius daro,net nezinau kaip,nesidomejau.Del prieskoniu,tai visai neseniai prisiskaiciau tokiu straipsniu,ko ten prikrauna gamybininkai,kad tik mums patiktu ir noretume pirkti vel ir vel( Mamos zurnale buvo straipsnis apie nutukimus),tai dabar naudoju tik druskyte ir sausus ,dziovintus prieskonius-zoleles,taciau dar visai neseniai labai daug naudodavau,saldytuve visada buna pirktiniai kecupai bei visokie cesnakiniai padazai ir t.t.Kad siai laikais neskanu be pagardu valgyti,mes jau deja pripratome ir nieko nepadarysi,norisi skaniai pavalgyti,todel nesu salininke visu tu sintetiniu priedu





 







 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2011-01-08 16:51

aš nenaudoju jokių padažų, ir jau senai nebeperku jokių kūbelių, pagrindiniai prieskoniai druska, pipirai, lauro lapeliai, mėsos ir žuvies prieskoniai



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-01-08 17:18

as kartais naudoju vistienos kubelius.. zinau nesveika. uztai retai. bet buna. jo pagrindas druska, pipirai. laurai, karis, vistienos priskoniais, zuvies.. saslyku. mesos... ka cia dar turiu.. vsio kaip ir... padazu niekad neperku is pokeliu.



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2011-01-08 17:22

o kas čia per karis prieskonis?



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-01-08 17:26

nu toks karis.. morkavas  nemoku kitaip paaiskinti... as dedu ji bet kur. bet jis savotiska skoni turi...



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2011-01-08 17:28

pamelavau, prisiminiau sojų padažą naudoju aš dar



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 2096
 
2011-01-09 09:52

mes naudojame druska,pipirus,lauro lapelius,dziovintas darzoves ir viskas,jokiu padazu neperkame




 


 



 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-01-13 08:20

Na,as prieskonius naudoju'' santa marijos''-mesos,bulviu,paukstienos,maltai mesai,juodus pipirus,cesnakine druska,ir universalius.Nemoku gaminti be ju.O vien su druska ir pipirais man neturi jokio skonio.Retkarciais ir vistienos sultinio kubelius naudoju''Galina blanka''.O padazu is pakeliu nenaudoju.Pati niekad net nesu pirkusi,tik vyro sese buvo atsiuntusi,bet nepatiko.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-01-13 11:21

ir man tas pats nera skonio, tik su druska ir pipirais...



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2011-01-14 13:02

Anksčiau naudojau daug prieskonių (mat pati prie jų dirbau), ir bulvėm, ir makaronam, ryžiam, vištienai, kiaulienai, šašlykams, žuviai ir t.t. Ir vegetą (universalus mišinys) dažnai naudojau, o jau antri metai nenaudoju. Druska, pipirai, krapai, petruškos, lauro lapai, malta paprika dabar mano visi prieskoniai :) Turiu ir vegetos dabar lentynėlėj, bet apie ją pamirštu gamindama, jei kada ir dėjau tai jau nepamenu :)

Po tų visų prieskonių naudojimo, iš pradžių maistas atrodė neskanus, o dabar kaip tik šeimyna visa džiaugias ir skaniai valgo - tėvai sako, nekvepia sintetika :)

 

Esu pora kartų bandžius maggi idea, bet tik pabandžiau (labai jau reklamavo, reklamos auka tapau) ir daugiau neperku, man neskanu.

 

Naudojam dar volčesterio padažą ir sojų, bet daugiau mėsytės marinavime. Šašlykų prieskonius, kai marinuojam vasarą šašlus :)


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-01-14 13:38

Man tai magi idea irgi nepatinka.Isbandziau vistienai,spageciams,sonkauliukams.Daugiau neperku.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2011-01-14 13:58

mes tai irgi naudojam daug daug prieskoniu,kas del magi idejos preiskoniu na as nespajunu retkarciais kodel gi ne,bet padazai tai irgi nepatiko,aplamai kiek esu pirkusi padazu nei vieno neatradau kad patiktu tai ir neperku,pati puikiai moku pasigaminti padaza,siaip patiko man egzotiniai prieskoniai plovui,guliasui toks savitas skonis ,visai atrodo kad kitas patiekalas


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 4023
 
2011-01-14 14:27

na as tai nemegeja padazu ir prieskoniu. kai sriubas verdu tai visad kubeli darzoviu sultinio idedu arba vistienos. o siaip geriausias padazas grietine :D mmano viena pazistama pasinesus ant prieskoniu.. tai visa deze turi visokiausiu prieskoniu-zuviai,mesai, paukstienai ir dar visokiausiu ivairiausiu :D  jeigu mokeciau gaminti ivairiausius patiekalus gal ir as naudociau tuos prieskonius, taciau kai pas mane paprasti valgiai tai uztenka ir druskos su pipirais. ir labai nemegstu tos vegetos. ziaurus prieskoniai.


 



 
 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2011-01-14 14:34

Vegetos geriau nenaudot - vienas gliutamatas


 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2011-01-14 14:41

pas mane dvi dezes prieskoniu,neisivaizduoju kaip reiktu maista gaminti be prieskoniu,


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 4023
 
2011-01-14 14:45

oho ateja :) isivaizduoju dvi dezes vien tik prieskoniu :)


 



 
 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2011-01-14 15:07

tai kas cia tera pas kitu dar daugiau yra,pakelis po pakelio ir ziurek kiek jau prisikrauna,nors man daug prieskoniu sueina,vasara kai grystam namo visada pasipildau atsargas,mano mama kai vireja tai pas jos irgi gera kolekcija prieskoniu,


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-05-24 08:37

Savaitgali isbandziau maggi ideja balandeliams.Kas gamino,sake skanu,tai ir as uzsimaniau isbandyti.Nieko ypatingo.Retkarciais galima,bet daznai tikrai nei daryciau nei valgyciau.Tas padazas per surus ir per rugstus.Aisku,cia skonio reikalas.Bet paprastas lietuviskas balandelis ir lieka balandeliu.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 11   Diskusijose pasisake: 84
 
2011-11-07 16:03

kabuke 2011 01 14    

Vegetos geriau nenaudot - vienas gliutamatas

tai reikia rinktis tokią, kurioje nėra jo - turiu vegetą natur, net specialiai pasižiūrėjau į virtuvę nuėjus - jokių E nėra :)


 
 
 
 
Sukurtos temos: 6   Diskusijose pasisake: 92
 
2011-11-10 10:46

alanteja 2011 11 07     kabuke 2011 01 14    

Vegetos geriau nenaudot - vienas gliutamatas

tai reikia rinktis tokią, kurioje nėra jo - turiu vegetą natur, net specialiai pasižiūrėjau į virtuvę nuėjus - jokių E nėra :)

o kas jos sudėtyje?


 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Padažai ir prieskoniai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Koryna