Forumas > Virtuvė > Karštieji patiekalai > Kokia skanaus kugelio...
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-15 08:55

Niu aš pieno apie 200ml plius minus pilu







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2011-06-15 09:25

nuo norvegisku bulviu ir taip kugelis minkstas gaunasi,as pieno nesildau ,piena supilu i bulves ir uzpilu spirgintais spirguciais,pasisildo visi tarkiai ir pienas nuo ikaitintu riebalu,man skaniausia su beconu kur labai plonai supjaustytas ir truputi parukytas,tai as dar apkepinu kad butu traskesni,mano vyrui su kepta vistiena isvis nepatinka jam sake geriau tada paprastas va siandien kepsiu kugeli su spirgiais


 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 8
 
2011-06-20 04:25

Pieną reiki pašildytą pilti. MAnau, kad čia ir yra ta paslaptis , kad plokštainis visus sužavėtų


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-06-20 08:18

Kugelis keptas moliniuose indeliuose buna labai skanus.Tada buna minkstas,purus.O siaip i sutarkuotas bulves dedu prieskoniu,pipiru,imusu kiausini,uzplikau su verdanciu pienu.As lasinuku pjaustau labai retai,tiesiog ipylu aliejaus.Jei turiu saldytuve,tai ipylu ir kefyro kokia puse stiklines.Man kugelis visada gaunasi minkstas.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2011-06-21 10:15

 Jau,kad prisiskaiciau apie kugelio kepima ... As labai panasiai kaip  daugelis darau: sutarkuoju bulves,pakepinu truputi svoguniuka ir nepagailiu tauku,pries supildama i tarki,nupilu susikaupusi bulviu skysti,tada isplaku ir supilu kiausini,gerai ismaisau,tik po to pilu pasildyta piena ir jo tikrai nepagailiu,plokstainis gaunasi purus purus,kartais net ir per purus(kol karstas kaip kose,tik atveses sustingsta),bet seima lapnoja... Mes su vyru megstam ir su sonine ,ir su farsu,ir su vista,na vaikams visada skardoje palieku ploteli be nieko gryno,nes nevalgo su priemaisomis .

Kas del kugelio krosnyje ir ant kopusto lapu  ,net seile tysta,orkaiteje niekada toks neiskeps...





 







 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-06-27 10:55

O as i kugeli niekad nepilu pieno, tarkius paruosiu kaip iprasta, pasudau, papipirinu ir dedu apie 200g grietines.pakepinu svoguniuko su sonine turbut , na spirguciai(becon), viska sumaisau ir i orkaite, gaunasi tikrai skanus ir minkstas.


 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 250
 
2011-07-03 01:16

na va prisiskaiciau ,tai ryt dienai pas mus bus kugeliukas,nes jau senokai bekepiau...


 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-07-09 18:09

orintuxxx 2011 06 27    

O as i kugeli niekad nepilu pieno, tarkius paruosiu kaip iprasta, pasudau, papipirinu ir dedu apie 200g grietines.pakepinu svoguniuko su sonine turbut , na spirguciai(becon), viska sumaisau ir i orkaite, gaunasi tikrai skanus ir minkstas.


o grietine kiek riebumo ar nėra skirtumo, matai tau grietine atstoja piena







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-07-10 12:32

Na tai, tik grietines kaitint nereikia, del riebumo nesvarbu , dedu apie 200gAs kai susiruosiau pirma kart kepti kugeli radau ta receptuka su grietine ir daug geru atsiliepimu, pabandziua patiko ir kitokio nebenoriunors, reikia mociutei paskambint paklaust kaip ji kepa, aiskus ji paciuje tai jau skaniau, bet gal receptukas koks ir isskirtinis, nes jos kugelis ir laaaaaabai skanus


 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-07-10 19:28

Ačiukas reikes kada pabandyti  vietoj pieno dieti grietine







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 9
 
2011-08-08 00:20

O kuo riebesne ar ne? 


 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-08-09 10:53

Jai tu apie grietine klausi, tai ne, nesvarbu kokia, tiesiog nekreipiau i tai demesi , kokia turiu tokia ir dedu.


 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 618
 
2011-11-22 13:41

Drugelis 2011 06 12    

Tai va..esu miegėja bulvinių patiekalų. Viskas kaip ir nieko tik niekada neišejo pagaminti minkšta kugeli. Gal mamytės pasidalintu paslaptimi kaip gamina skanų kugelį, ką deda ko nededa kitos :) kokius ingridientus deda i tešla?Koki turi savo taip vadinama kozirį :) gaminant , Ar darot su proporcijomis ar iš akies? 

 

kiek dedu bulviu tikrai ne pasakysiu, bet kepu stikliniame  kepimo inde, kuri manau visos kuo puikiausiai zino,  visada kartu su bulvemis itarkuoju svoguno galva, dedu du arba tris kiausinius jeigu mazi buna, pilu virinta piena plius minus apie puse litro, ka tik nukelus nuo ugnies, na kad tas pienas kitaip tariniant nuplykytu tas bulves, aisku druska, pipirai, ir krapai ar kiti megstami prieskoniai niekada nepamais :) galima deti spirugciu i pacia tesla ar kokiu sparneliu, slauneliu :)

man labai skanus buna, nes jis minsktas buna, ir tikrai nereikia pagaileti pieno :)


 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 4903
 
2011-11-23 18:47

kiausiniu nededu niekad,nes kietina ,pilu tik pieno tiesiai is saldutuvo is akies,ir liuks gaunasi minkstas


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 121
 
2011-12-05 10:45

aš irgi panašiai darau kugelį, tik dedu Vegeta Natur prieskonius - ten daug visokių prieskoninių daržovių, prieskonių, tai tokį turtingesnį skonį duoda negu vien pipirų įbėrus ar svogūno įtarkavus.


 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-12-11 23:09

 Sveikutės, perskaičiau visų receptukus apie kugelį ir pagalvojau kad nei viena nedaro kaip aš... Taigi - sutarkuoju bulves, pasikepinu lašinukus(dažniausiai rūkytus) iki spirgsiu, pasikepinu smulkiai pjaustitus svogūnus viską sudedu į tarkius, sutrinu varškę kad nebutų didelių gumulėlių ir sudedu į tarkius, imušu vieną kiaušinį, pridedu druskos, pipirų, truputi vegėtos, išmaišau... Pasiruošiu čenakines(molinius nedidelius indus), ištepu sviestu ir dedu po puse indelio, nes kai iškepa būna nemažai pakilę. Valgom užsipilę grietinės  Man patinka, nes gaunasi tikrai minkštas...


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-12-12 07:34

Kepant moliniuose indeliuose nereikia ne varskes deti.Jis ir taip buna labai minkstas ir purus.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-12-13 23:20

vaivorykste 2011 12 12    

Kepant moliniuose indeliuose nereikia ne varskes deti.Jis ir taip buna labai minkstas ir purus.


O man skonis geresnis su varške, nes bandžiau be varškės tai nepatyko, o jai kaip čia rašot kad pieno dedat, tai tada aišku bus skanu, o aš pieno nededu, o varškės


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2011-12-14 07:58

O kiek tos varskes reikia deti ,tarkim,ant 3 moliniu induku?













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-12-14 10:19

su varške valgiau pas anyta gal ir nieko tik kad trupučiuka rugštumu atiduoda, gal būtent nuo varškes







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Karštieji patiekalai > Kokia skanaus kugelio...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (159)
Emile