Forumas > Virtuvė > Karštieji patiekalai > Kokia skanaus kugelio...
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
1
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-12 15:08

Tai va..esu miegėja bulvinių patiekalų. Viskas kaip ir nieko tik niekada neišejo pagaminti minkšta kugeli. Gal mamytės pasidalintu paslaptimi kaip gamina skanų kugelį, ką deda ko nededa kitos :) kokius ingridientus deda i tešla?Koki turi savo taip vadinama kozirį :) gaminant , Ar darot su proporcijomis ar iš akies? 







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-06-12 16:59

nemoku ir as skanaus minksto kugelio. tik pastebejima turiu stikliniam ar moliniam inde jis skanesnis nei bletoj.



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-12 17:17

Moliniam niekda nebandžiau, :) bet girdėjau kad daug skanesnis, tai va iškepiau kugeli ir perskaičius kruvą patarimų enternete kuris visagalis, neidejau kiašinio, o ipiliau daugiau virinto pieno, tai mano kugelis  išsikele minkštas kaip ir norejau ir labai skanus. Toks švelnus.







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2011-06-12 18:22

kugeli visad kepu skardoje.visad gaunasi minkstas.i tarkuotas bulves imaisau farso,kiausinio,ir prieskoniai.ant virsaus uzdedu rukytos mesos gabaliuku.man  taip skaniausia,


 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-06-12 18:44

o gytucio pagerintas jauciu skanus.. kiek to pieno pylei drugeli? bandysiu ir as kada. stikliniam kepsiu.



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2011-06-12 18:54

aš ir visada pyli viena stiklinę pašiltinto pieno o ne virinto ir jokio kiaušinio nededu su šv. bulvėm labai skanu toks lipnus būna



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-06-12 19:06

tai brazde nat kugelio praom mus pasikviesti kada. jei jau skanu moki gaminti.



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 4023
 
2011-06-12 20:50

mm.skanu ;) kuri gaminat siandien? velyvos vakarienes neatsisakyciau :) as tai dedu kiausinius, spirguciu,virinto pieno,prieskoniai. ale va db neatsimenu kada virinto pieno pilu,ar pries dedant kiausini,ar po..viena pazistama moka kepti ant kopusto lapu, tai gal kada pagamins,pamokins :D


 



 
 
 
 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2011-06-12 22:11

sandra kad šiuo metu mes be bulvių, laukiam kol užaugs, tada būtinai iškepsiu kugelio, simonos norėčiau to ant lapo kepto



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-12 22:22

sandriukas 2011 06 12    

o gytucio pagerintas jauciu skanus.. kiek to pieno pylei drugeli? bandysiu ir as kada. stikliniam kepsiu.

 

Žinok visko darau be proporciju,  iš akies :) tai trupučiuka mažiau nei 200ml, bet žinai ka padariau kol  sutarkuotos bulvės pastovejo jug  nuo jų vandienukas susirenka, tai aš gražiai tą vandienuka bulvių išpyliau, aišku kiek imanoma buvo, bet skaičiau kažkur kad jei bulvęs duoda daugiau skysčiu tai juos patartina ispilti, tam kad kugelis minkštesnis būtų.. Bet mano šiandien tai per visą laiką kol gaminu tai pirma karta toks minkštas buvo, dar kartu su bulvėm sutarkavau maža svoguno galvute







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-12 22:23

brazde 2011 06 12    

aš ir visada pyli viena stiklinę pašiltinto pieno o ne virinto ir jokio kiaušinio nededu su šv. bulvėm labai skanu toks lipnus būna

 

na matai sakoma jog jei piena užvirini bulvės tarkuotos ir pats pagamintas kugelis igauna labai gražia spalva, o kaip ten iš tikruju.. nežinau







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-12 22:25

simona26 2011 06 12    

mm.skanu ;) kuri gaminat siandien? velyvos vakarienes neatsisakyciau :) as tai dedu kiausinius, spirguciu,virinto pieno,prieskoniai. ale va db neatsimenu kada virinto pieno pilu,ar pries dedant kiausini,ar po..viena pazistama moka kepti ant kopusto lapu, tai gal kada pagamins,pamokins :D

Būtinai, būtinai.. vat čia jau daros idomu :)







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 4023
 
2011-06-13 00:21

siaip tai asmeniskai as megstu kugeli kuriame maksimum spirguciai yra,o daugiau viskas is bulviu. as nelaikau kugeliu kai ten deda vistienos, farso ar pan.jau tada man geriau atskirai vista issikept ir bulviu issivirt :)


 



 
 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-13 10:57

Spirgučiai tai skanu, aš  už juos :)







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 2096
 
2011-06-14 15:13

As gaminu taip,i tarkuotas bulves dedu apkepinta mesyte su spirguciais ir svogunu,svieziu krapu, pilu pieno pasildyto nemazai, tada jis buna minkstesnis ir tasesnis, druskos, pipiriuko ir kai kada imusu kiausini.




 


 



 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-14 15:29

Fiona ir koks jis buna minkštas? ar kietesnis?







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 2096
 
2011-06-14 15:34

Drugelis 2011 06 14    

Fiona ir koks jis buna minkštas? ar kietesnis?

Jis buna minkstas, va, ir siandien kepiau, tik su svogunu laiskais jau, nes yra svieziu gi, bet pieno niekada negailiu, ir visad gaunasi minkstutis, iskyla toks,viska dedu is akies, bet ne karto nenusivyliau

 




 


 



 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 6   Diskusijose pasisake: 1965
 
2011-06-14 15:35

neesu didele kugelio megeja, bet ant lapo tai ojoj...cia mano mociutes firminis patieklas, bulviu tarkius reikia nusunkti, prieskoniu prideti, pakepinta svoguna, kiausini, tada ant labai didelio kopusto lapo isploja kaip blyna ir deda i ikaituse krosni ar orkaite. kaip iskepa, reik dregna ranksluosti uzmesti, kad lkapas atsokltu, valgome su spirguciais arba varske trinta su grietine ir cesnaku, kaip uzsinorejua dabarbuna kietoki, todel galima uzpilsti spirguciais ir palaikyti siltai, kad sudrektu, nor as megstu sausus, jie tokie traskus tada buna



 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-06-14 16:22

Kaip idomiai :) na tikrai reikia kada pabandyti.







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-06-14 22:58

nu idomus, noreciau paragauti. na db kai kepsiu tai pieno negailesiu. ale kad per skystas nebutu po to.



 



 




 
 

1
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Karštieji patiekalai > Kokia skanaus kugelio...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aronas