Forumas > Virtuvė > Maisto produktai > Majonezas, kokį...
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-01-03 12:07

Tiesa sakant mes irgi nei karto namie negaminome  







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 3
 
2011-01-05 11:06

O aš tai nebeperku majonezo,darau pati turiu du receptus,galiu pasidalinti

1.vienas žalias kiaušinis,šaukštelis cukraus,puse šaukštelio druskos,šaukštelis garstyčių(bet nebutina,jos duoda aštruma)truputi česnako,salieru,krapu ar petrušku ir prieskoniu kokių tik turite,citrinos apie1,5 šaukštelio ir aliejaus.Sudedam viska,išskyrus alieju,ir su blenderiu išplakt,tada pilt alieju ir plakt,jo reikia kokio norim tirštumo,kad butų majonezas

2.150gr pieno,priekoniu,česnako,saliero,puse šaukšt.druskos,vienas šaukštelis cukraus,1,5šaukštelio citrinos sulčiu .Visa tai suplakam su blenderiu ir pilam alieju vis plakant.Čia gaunasi toks labiau kaip padažas


 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2011-01-05 12:15

pirma karta girdziu majonezo receptus....idomu.



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 247
 
2011-01-05 12:20

O mes visai majonezo nenaudojam. Bent jau stengiames kuo mažiau jo valgyti :)


 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 67   Diskusijose pasisake: 10932
 
2011-01-05 13:14

 Darydavau ir aš majonezą, ačiū už receptukus reikės prisiminti jau senai labai gaminau . 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2011-01-09 12:58

silvatam 2011 01 05    

O aš tai nebeperku majonezo,darau pati turiu du receptus,galiu pasidalinti

1.vienas žalias kiaušinis,šaukštelis cukraus,puse šaukštelio druskos,šaukštelis garstyčių(bet nebutina,jos duoda aštruma)truputi česnako,salieru,krapu ar petrušku ir prieskoniu kokių tik turite,citrinos apie1,5 šaukštelio ir aliejaus.Sudedam viska,išskyrus alieju,ir su blenderiu išplakt,tada pilt alieju ir plakt,jo reikia kokio norim tirštumo,kad butų majonezas

2.150gr pieno,priekoniu,česnako,saliero,puse šaukšt.druskos,vienas šaukštelis cukraus,1,5šaukštelio citrinos sulčiu .Visa tai suplakam su blenderiu ir pilam alieju vis plakant.Čia gaunasi toks labiau kaip padažas

Ačiukas už receptuka :)

 







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 4903
 
2011-01-11 16:27

jai tik laiko turiu tai pasidarau,1kiausinis,1saukstelis garstyciu,1saukstelis cukraus,1nepilnas saukstelis acto,druskos pagal skoni,aliejaus,ivairus prieskoniai/krapai,petrazoles ir t.t,pagal skoni,viska isskirus alieju sudeti i dubeneli ir plakti blenderiu,ir plakant po truputuka pilti alieju,kol majonezas sutirstes iki norimo standumo,skanaus


 
 
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 58
 
2011-01-11 17:59

Mes majonezo daznai nenaudojam,bet jeigu tenka naudoti tai perkam Hamker Remoulade 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1
 
2011-03-01 09:11

Nuadojam "Heins" buvom kazkoki rusisak rade, bet jau dingo is prekybos jis :(


http://www.randi.lt randi, įmonės, skelbimai, portalas, katalogas, įmonių katalogas, nemokami skelbimai

 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 280
 
2011-03-10 15:51

stengiames kuo maziau majonezo naudoti, bet jai naudojan tai daumantu be E(nors kas ten zino) o jai turiunaminiu kiausiniu tai visada savo darau niam niam niam :)




 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 33
 
2011-04-13 09:00

Gaminuosi majoneza pati.

Kai tingiu gamintis, perku. Dažniausiai Vilniaus arba kokį kur rašo be E. Nors labai abejoju ar teisybę ten rašo.




 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2012-02-29 14:29

ar žiurėjot laida Paskutinė instancija  buvo sakomas visai lengvas majonezo receptas, 2 trinio kiaušyno , šaukšta garstyčių ir alejus atrode visai nieko idomu kip skonis na prie to pipiru, druskos prieskoniu pagal skoni







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 25   Diskusijose pasisake: 13846
 
2012-02-29 15:48

aš mačiau ir ta laida, ištikrųjų reikėtų kada pabandyti pasidaryti naminio majonezo, bet tik minusas kad greit reikia suvartoti ji padaryta...



 








 
 
 
 
Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 380
 
2012-02-29 16:09

oj kiek receptuku... :)  niekad pati jo negaminau , reiks pabandyt. o taip praktiskai nenaudoju, labai retai misrainei kokiai. o  kai perku tai dazniausiai daumantu.





 



 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2012-02-29 16:41

tai protingiau ta kieki nedydeli ruošti nes galiojimas trumpas







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2012-02-29 19:16

visada pirkau ir pirksiu pats skaniausias kedainiu be konservantu,ir svediskas vienas labai skanus yra tik nepamenu pavadinimo,


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1
 
2012-09-02 19:22

anksciau naudojom kedainiu ,,be konservantu'' bet pastebejau kad ten virs 500 kcal.. o kedainiu ,,tradicinis'' taip pat skanus ir tik virs 300 kcal. taigi dabar perejom prie pastarojo ;)


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1
 
2012-09-23 16:53

Mes naudojam tik naminį majonezą.Jau kuris laikas gaminu ir esu labai patenkinta :)


 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 23
 
2013-01-28 14:40

Mamos kurios pačios gaminat majoneza, per kiek laiko jus jį išnaudojat ? Nebūna,kad didžiają dalį jo išmetat ir produktai sunaudoti veltui?  Mes stengiamės kuo mažiau jo vartoti, bet be jo irgi negalima :)
Naudojam šitą gerį:

Majonezas, kokį naudojat?
" title="" />


 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 23
 
2013-01-28 14:42

Kažkodėl neįsidėjo nuoroda .
Majonezas Hamker Remoulade.


 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Maisto produktai > Majonezas, kokį naudojat?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Ugnė