Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Mėsos vyniotiniai
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 2654
 
2010-02-19 15:55

Gvidutis 2010 02 19    

Doriukas mane aplenke :) ir as norejau pabut gera ir pasakyt kad vakar rode laida Lino Sameno  kur dare vyniotini :D

va cia nuorodele i recepta ir  laidos irasa :D

http://receptai.iki.lt/lt/receptai/view/4288

 


Niu va nepasiseke, bet tu kokia saunuole ir nuoroda ikelei


Paskutinį kartą redagavo: Doriuks (2010-02-19 15:57)


 



 

 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2010-02-20 15:10

Kazkada man kaip ir Drugeliui atrode,kad as niekada tokio dalyko nei padarysiu,nei ismoksiu,bet ... Kartais nusiperkam kiaulaite is kaimo(kai savi uzaugina ir labai pigiai parduoda),tada juk visokiu daliu mesos pilna...Bandziau net is papilves vyniotini daryti,tai siek tiek riebokas,bet visgi neblogas buvo.Dazniausiai gaminu is karkos(tik tas dazniausiai buna gal karta i du metus,nes labai jau sunku prisiruosti ).Tada kaip ir daugelis nukaulinu karka,ja visa ipjaunu (kad labiau mesa pasiskleistu),net ismusu kaip karbonada,tada dedu prieskonius,idara retai kada darau,nes mums labiau grynas vyniotinis patinka(ir ilgiau negenda),susuku labai standziai(cia jau po keliu bandymu vis geriau gaunasi),nes kuo tvirciau susuktas,tuo maziau byres pjaustant,suvinioju i marle ir ji visa dar siulu apverziu(galus taip pat),gaunasi tokia desra,palaikau,kad mesa prisigertu prieskoniu ir verdu greitpuodyje,nes daug greiciau isverda.Isvirta vyniotini paslegiu,kad igautu forma,kai atvesta,islukstenu ir pjaustau.Nera ka lyginti su parduotuves,o kaina taip pat gerokai mazesne,na nebent savo darba labai brangiai vertintume . Va,kepto niekad nedariau,gal reikes pasibandyti,turetu buti taip pat skanu...





 







 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 250
 
2010-02-20 16:19





vaivorykste 2010 02 18
 


 

Zinoma,namie gamintas ir namie,labai skanu buna.Maldaiva,o kepant is marles nereikia isimti?As visada verdu,niekad nesu kepusi.Ir dar-gal gali tiksliau kaip ten is karkos daryti[su karka ir nesu meginusi].Ar is vienos susuki,ar kelias dedi?







 


o as kaip isverdu visuomet kepu su marle,visai gerai per ja apkepa,tik jau atsargei ja reik atsalusia   isvyniot... 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 168   Diskusijose pasisake: 6795
 
2010-02-20 17:27

o kaip čia kepti su marle?







Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-21 19:01

Nu zinokit siandien isviriau mesos vyniotini.Dabar paslegiau.Jei gerai gausis,tai rytoj vakare gal ikelsiu foto parodyti.Ir beje,dariau is karkos,pirma karta taip.O ta kaula,tai labai lengva isimti.Jei tikrai bus geras,tai manau dazniau darysiu,nes is karkos taikrai nebrangiai iseina.Bet va,is kaip as sakau is tos jau geros mesos,tai tikrai brangoka.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 4   Diskusijose pasisake: 250
 
2010-02-22 16:09

Drugelis 2010 02 20    

o kaip čia kepti su marle?


na paprastai kepi ...   isverdi ir iskarto orkaitej apkepi abi puses,paskui paslegi...  mano mociute,mama, ir tt...   taip kepa visa gyvenimely ...  


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-23 09:08

Va cia ikeliu savo gaminto karkos vyniotimio foto.

Mėsos vyniotiniai













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 4903
 
2010-02-23 09:10

vaivorykste,oi kaip skanu,net pasiimu viena prie kavos,duonos tai turiu,SAUNUOLE,musu bite maja


Mėsos vyniotiniai


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-23 09:15





maldaiva 2010 02 23
 


 

vaivorykste,oi kaip skanu,net pasiimu viena prie kavos,duonos tai turiu,SAUNUOLE,musu bite maja


Mėsos vyniotiniai







 


Prasom,vaisinkis.O tau aciu uz ideja.Nes as niekada is karkos nedarydavau.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 4903
 
2010-02-23 09:16

nera uz ka,na ir kuri tau skaniau ar virta,ar kepta?


Mėsos vyniotiniai


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-23 09:18

As nesu kepusi.Visada verdu.Ir sis virtas,tik is karkos.O as gamindavau is geros mesos[kumpio,dar visokiu gabaliuku].













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2010-02-23 09:47

o is karkos as kai darau tai nukaulinu, visa mesyte susipjaustau gabaliukais ir pamusu kaip karbanada...Mesyte minsktesne buna geriau susiverzia... suprieskoniuoju dedu morkos juostelemis pjaustytos.... stipriai susuku suvynioju i marle suverziu surisu ir verdu ilgai ..po to paslegiu ir jau kita diena valgom... :)

be je man labai skanus toks karkos vyniotinis, kai karka buna pries saltai rukyta... tik tada reikia prieskoniu nepadauginti...

 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-23 09:50

As vyniotini viriau kepimo maiselyje-sukarpiau ji,susukau,surisau ir labai gerai gavosi.As ir dedu tai morku,tai zirneliu,tai kiausini,bet si dariau ant greicio,tai nedejau nieko,tik kmynu,ir ,aisku prieskoniu













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 4903
 
2010-02-23 09:55

as dar viena kart i karka dejau farso,tai ir skanu,bet labiausia mano seimyna megsta be nieko,kai dicke sako naturalu mama iskepk,man ir skaniau su morkom ir t.t,bet kas is to paskui vienai est reiks


Mėsos vyniotiniai


 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 2
 
2010-03-07 16:18

Kartais kai į vyniotinį įdedu maltos mėsos ir išverdu arba iškepu, kad nebūtų pabyrėjusi pjaustant, kol karštas dar kartą pervynioju ir persuku siūlu, o tada paslegiu. Tik neišimkit iš celofano arba kepimo plėvelės, o merlę arba medžiagą pervyniokit.


 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Mėsos vyniotiniai

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Oskaras