Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Pyragėliai, bandelės
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2010-01-21 21:16

Na, ką, Atėja, kepiau aš vakar bandeles tavo receptu, gaila, kad nufotkint nespėjau (tai įrodymas, kad skanu ). Į vidų dėjau rūkytos šonikės ir truputį svogūno - skanu, tik kitą kartą, kai kepsiu, jei mėsišką įdarą dėsiu, tai cukraus mažiau į tešlą maišysiu, man kiek per saldu buvo Viską dariau pagal nurodytus kiekius, bet pieno truputį daugiau sunaudojau apie 300g ir mielių 11g - bet tikrai skanu.


 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2010-01-21 21:22

as cia uzrasiau tikslu receptuka kaip mama kepa darbe ,o as kai gaminu tai kai ko irgi padauginu ar pamazinu,jei su varske saldesne tesla jei su mesa ne,smagu kad patiko bandeliu teslos receptas


 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2010-01-21 21:34

Aš irgi viską tiksliai dėjau, svėriau svarstyklėm, ale gal matai "ranka neatmušta" dar, tai neišsiminkė man tešla, pieno turėjau dapilt Anokia, čia bėda Ryt vėl kepsiu, tik su varške


 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2010-01-22 15:32

pagal sita recepta jei su mesa reikia kepti tai ir man saldoka gaunasi tai dedu cukraus pagal savo skoni,ka su kuo ziurint idara dedu,manau kad ir as ryt kepsiu sitas banduskes,turiu pica pasidariusi is sitos teslos bet dar progos nebuvo kepti ziuresiu kas gausis


 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2010-01-24 19:08

Kepiau šiandien kibinus draugės receptu. Visai neblogi gavosi

Tešlai: 500g kepimo margarino, 450g grietinės, 4 kiaušiniai, 1,2kg miltų.

Įdarui: 1,5kg faršo, 0,5kg svogūnų, druskos, pipirų.

Svogūną supjaustone kubeliais, dedame į faršą, paprieskoniuojam ir paliekam porai valandų pastovėti.

Iš likusių produktų užminkome tešlą (margarino tirpinti nereikia). Toliau eiga, kaip ir darant bet kokius kibinus - iškočiojam, dedam įdaro, susukam ir šaunam apteptus kiaušinio plakiniu kepti. Kepiau 180 laipsnių orkaitėj, kol gražiai parudavo.


 
 
 
 
Sukurtos temos: 33   Diskusijose pasisake: 7020
 
2010-02-05 13:45

gal kas zino beliasu recepta,sakes kaip ju uzsimaniau


 
 
 
 
Sukurtos temos: 86   Diskusijose pasisake: 13844
 
2010-02-05 15:43

As tai nezinau,bent jau isbandyto neturiu.O visai noreciau.Lauksim,gal kas parasys.













 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2010-02-06 15:05

Bandyt, dar nebandžiau, bet vis ruošiuosi Tutsi beliašus pasigamint :)


 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2010-02-06 15:19

O bandet kuri tuos LIUX CEBUREKUS is tos TV3 laidos? Man tai jie labai skanus.


 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 21   Diskusijose pasisake: 3288
 
2010-02-06 15:27

Aš net nežinau, kas ten per liux čeburėkai Plačiau, galima? Gal ir receptuką?

Man labai skanūs, kadaise Kristūlkos užrodytas čeburėkų receptas


 
 
Mama.lt
 
 
Mama.lt
 
2010-02-06 16:25

Tada idedu nusikopijuota receptuka, tikrai labai skanus ceburekai, te6los jei atlieka, visada ja uzsisaldau, tai kita karta telieka atsisildyt ir pasiruost idariuka.

LIUX CEBUREKAI
Paruošimas
• 1. Ruoškite įdarą: svogūnus nulupkite ir supjaustykite vienodais mažais kubeliais. Sumaišykite juos su faršu.
• 2. Į faršą supilkite vandenį, sutrupinkite vištienos sultinio kubelį, įberkite druskos, juodųjų ir kvapiųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Įdarą laikykite šaldytuve, kol bus paruošta tešla.
• 3. Apie 120 ml pieno pašildykite iki 40 laipsnių temperatūros, berkite į jį cukrų, sudėkite mieles ir išmaišykite, kad neliktų mielių gumulėlių.
• 4. Į dubenį sudėkite miltus, supilkite mielių mišinį, likusį pieną, įberkite žiupsnelį druskos ir minkykite. Stebėkite, kad tešla nebūtų per skysta. Dubenį uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlą šiltoje vietoje apie 20 minučių, kad pakiltų.
• 5. Tada tešlą vėl paminkykite ir dar kartą palikite apie 20 minučių pakilti.
• 6. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite didelį maždaug 2-3 milimetrų storio tešlos lakštą ir išpjaukite 20 cm skersmens skritulius.
• 7. Ant tešlos skritulio tolygiai tepkite paruoštą mėsos įdarą, palikdami 3 cm kraštus. Skritulį perlenkite pusiau ir užspauskite kraštus.
• 8. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite, kol gražiai apskrus abi čeburėko pusės. Kai iškeps, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Ingredientai

Įdaras
o Kiaulienos faršas - 500 g
o Svogūnai - 2 vnt.
o Vanduo - 110 ml
o Vištienos sultinio kubeliai - 8 g
o Druska - pagal skonį
o Juodieji malti pipirai - pagal skonį
o Kvapieji malti pipirai - pagal skonį
Tešla
o Kvietiniai miltai - 750 g
o Šviežios mielės - 40 g
o Pienas - 600 g
o Cukrus - 5 g
o Druska - pagal skonį
o Aliejus kepimui - ml

 

 


 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1
 
2014-04-18 16:09

Vakar atradau nuostabų visokių, visokiausių bandelių, pyragų ir pynučių receptų šaltinį! Negaliu nepasidalinti. http://www.seimoskepiniams.lt/kepiniuakademija
Išbandžiau pora, tai net burnoje tirpsta…


 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Pyragėliai, bandelės

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (136)
SAULIUS