Forumas > Virtuvė > Karštieji patiekalai > Cukinija
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-10 22:28

Ka darote is cukinos skanaus??? aisku be blynu... aciukas.



 



 




 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-08-11 08:52

as darau is sukinijos tokius kepsniukus. reikia supjaustyti cukinija 3 cm griezineliais, ja truputy isskobti ir pabarstyti jusu megiamais prieskoniais (cukinija ygauna bet koky skony, jei barstysite vistienos prieskoniais trures vistienai budinga skony ir t.t.)... y tokius paruostus cukinijos gabalelius dekite mesyte as dedu farsa (farsa vel gi pasidarykite toky koky megstate (as dedu prieskoniu, druskytes, kiausiny ymusu). skardele patepti reikia truputy alieaus, bet lb nedaug nes nuo mesytes atsiranda riebaliuku uztektinai. na ka ir y orkaite. kepti reikia apie 35 min y pabaiga kepino uzdekite tarkuoto fermentinio surio. labai neblogas patiekalas, paprastas, greitas ir skanus. mes valgom su darzovem ir bulvem...


 
 
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2009-08-11 09:37

Labai skanios pieniskos ir mesiskos sriubytes kai vietoj makaronu ir pan. dedam cukinija.Taip pat labai greitas ir vegetariskas maistas-cukinija supjaustai griezineliais,pabarstai druska,pipirais,apvolioji plaktame kiausinyje(paskutiniu metu mes atradome,kad labai skanu kai pasidarai beveik blynu tesla ir i ja panardini cukinija) bei kepi,galima netgi kaip garnyra pateikti prie kito patiekalo.Dar mes labai megstam ir darzoviu troskinukus ,kuriuose dominuoja cukinija, gaminti,labai skanu...





 







 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-11 11:32

aciukas. isbandysiu pareigunes, veliau ir mambos receptukus...



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1
 
2009-08-11 11:40

sveikos.as tai padarau tokia tesla kaip blynams tik nesaldzia galima daugiau kiausiniu imust-miltiniams blynams.perpjaunu cukinija per puse isimu seklas ir plonai supjaustau,kepu aliejuje pavoliojus i ta tesla.galima valgyt su pomidoru padazu.man tai ir be jo skanu.


koks turi but amziaus skirtumas tarp vaikuciu jusu nuomone

 
 
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2009-08-11 11:49

Va va, kai pasaket,kad perpjaunat per puse,prisiminiau,kad taip dariau,tik orkaiteje su farsu kepiau,o jau padaza koki tik nori.Cia turetu buti panasiai kaip Pareigunes ant keptuves griezineliais,truputi kitaip,bet jauciu labai skanu.As pabandysiu Pareigunes receptuka





 







 
 
 
 
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 2569
 
2009-08-11 11:52

Kokia as ziopla,juk Pareigune taip pat orkaiteje kepa





 







 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-08-11 20:57

mamba, buna ir as daznai nenuskaitau...


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 1416
 
2009-08-15 15:54

 As tai pagrinde is cukjinijos gamunu troskinukus. Dedu morkas kepintas su svogunais svieste, bulves, su kokia nors mesyte, dazniausiai su vistiena patroskintas ir viska troskinu,kol beveik issitroskina, tada sudedu stambesniais gabaliukais pjaustyta cukinija, jei ji jau didele, tai isimu seklas. Ir patroskinu kol suminksteja, tada pora kubeliu sultinio, prieskoniu kokiu norite ir kokie patinka, kuo daugiau prieskoniniu zoleliu (krapu, petrazoliu, svogunu laisku, gelsves, ir t.t) dedu supjaustyta ir nulupta pomidora,na ir galiausiai grietine. Jei gaunasi per skysta, tai galima sutirstinti piene ismaisytais miltais. :) Mano seima dievina tokius troskinukus







 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-16 22:05

ogo gretule kokie troskinukai.. dedu ir as, tik paprasciau darau troskinius. o tavo turi buti lb skanus..



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 1416
 
2009-08-22 10:01

 dar galima is cukinijos daryti bokstelius. :) Nulupta ir griezineliais pjaustyta cukinija pabarstyti truputi druska arba vegeta. :) pavolioti miltuose arba zdiuvesiuose ir kepti ikaitintama aliejuje. :) Ant iskeptos cukinijos dedame griezineli pomidoro, paprikos, pilame padaza ir maltu piliru, grietines ir majonezo ir ant viraus barstome kapotu zalumynu (krapu, petrazoliu, svogunu laisku). Skannu su duona. Galima valgyti tiek katik iskeptus tiek ataususius. :)







 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-22 10:23



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 2654
 
2009-08-22 11:22

O as dabar kepu cukinija taip-supjaustau griezineliais pabarsatau druska ir kepu ant sviesto kol pasidaro minksta.Man tai ziauriai skanu.



 



 

 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-22 11:25

jauciu ilgokai ja pakepti reikia ane?? reikes pameginti kada..



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 1416
 
2009-08-22 11:33

 Na ne tiek jau ir ilgai reikia ja kepti, as tai kepu kol graziai paruduoja, na kad butu minksta tiesiog ir tiek. :)







 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 36
 
2009-08-22 23:09

ir as katik norejau kurti ta tema bet ziuriu kad yra aciu uz patarimus ir man jie pravers rytoj



 
 
 
 
Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 17588
 
2009-08-22 23:20

taip taip yra tokia tema...



 



 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 1416
 
2009-08-23 08:31

 Seip tuos kur minejau bokstelius galima daryti ir is aguruociu, taip pat labai skanu, o vakar taip kepiau baklazana, tai skonis nepaprastas gavosi. :)







 




 
 
 
 
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 6
 
2014-02-07 10:53

O as kepu jas orkaitėje. ;) supjaustau storesniais griežinėliais, išskobiu vidų, tuomet dedu kepinto faršo su paprikomis o ant viršaus mocarela sūrio. Kepti apie 25min. 180 laipsnių orkaitėje. Paprasta, bet skonis labai gerai. Ypatingai tada, jeigu vieotj faršo dedi keptą "netikrą zuikį".


 
 

 



 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Kevin