Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Oliverio receptai
 
 
 
Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
 
 
2
 
 
Sukurtos temos: 67   Diskusijose pasisake: 10932
 
2009-04-08 16:03

Oliverį pasižiūriu kartais, jis man patinka, jo patiekalai taip pat patinka. Jo kredo naudok tokius produktus kokius turi, nebutinai tokius kokius jis naudoja. Dėl alyvuogių aliejaus aš pati jį naudoju visiems patiekalams, todėl , kad jis sveikas ir skanus.

 




 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 145
 
2009-04-08 16:43

surasiu juos savo uzrasuose, tik ju pas mane tiek daug. gyventau kaip anksciau marijampolej duotau galetai  pasiriknti na o dabar parasyk kokiu nori pabadnysiu surasti ir parasyti cia.






 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-04-08 17:48

manau kad yra tokiu receptu kur ne labai tiks deti ka turi. reikia tiksliai naudoti tuos produktus kuriuos pvz naudoja oliveris. o jei desi kas papuola tai gausis sakar makar o ne oliverio patiekalas.kai maciau jo laidoj ne karta pvz surius jis perka tik tam tikroj kazkokioj firminej parduotuvelej. ydesi cia kokio maximinio, tai atsiprasatn s... gausis.uztai man prie sirdies linukas. jis tai tikrai perka ikej, o tu ikiu pas mus pilna ir visur produktai tie patys...


 
 
 
 
Sukurtos temos: 67   Diskusijose pasisake: 10932
 
2009-04-08 19:45

Jei perki kokybiškus produktus, tikrai nesigauna šakar makar gaunasi viskas labai skaniai, aš nemegėja kopijuoti receptus, darau panašiai jei ką pamatau skaniai per laidas, bet tikrai ne viską taip pat ir nesvarbu ar pagal Oliver, ar pagal Linutį ar galų gale pagal kokią knygą




 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-04-09 09:31

gintu, labas rytas, skanios visoms kavos  nu tai tu man galu gale savo nuoziura parink tu receptuku... keletas kokiu salotu. o gal zinai koky skanu buda vistiena uzmarinuoti?


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 145
 
2009-04-09 15:07

cia va kelis receptukus parasysiu.

PEKINO KOPUSTO SALOTOS

Puse galvos pekino kopusto,indelis (nedidelis) konservuotu zirneliu agurakas(galima 2) majonezo prieskoniu. Kopustus ir agurkus supjaustom, dedam zirnelius, majoneza, prieskonius,gerai ismaispm.

PAPRASTOS SU KREVETEM

Krevetes, agurkas, konservuoti kukuruzai, majonezas, druskyte. (as druskos nededu jos man uztektinai majoneze)

SALOTOS SU KREVETEM

Salotu (as perku aisberg salotas) pomidorai (manau labai gerai tiktu vysniniai) agurkas, krevetes, puse citrinos sulciu,konservuoti kukuruzai, truputi aliejaus (alyvuogiu), prieskoniu (pagal skoni).  Salotas, pomidorus, agura supjaustot (vysniniu pomidoru pjaustyti nereik), dedam kukuruzus, krevetes, ispaudziam citrina (tik stiprei nespauskit bus kartu), dedam prieskoniu ir pilam alieju. Viska gerai ismaisom.

MISRAINE VYRAMS

2 obuoliai

3 kiausiniai

200g krabu lazdeliu

sauja smulkintu riesutu (kokiu tik norit)

2 skilteles cesnano

Obuolius supjaustyti, kiausinyisvirti ir smukiai sukapoti, krabu lazdeles supjaustyti, cesnaka susmulkinti suberti riesutus viska ismaisyti su majonezu.

O zuvykepu paprasstai pirma ja pavoliuju sezamo seklose paskui plaktam kiausini su prieskoniais.






 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 145
 
2009-04-14 11:07

na mielosios negi nieko negaminat






 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-04-17 19:17

pasakysiu atvirai jau savaite po velyku ir man asmeniskai dar nesinori nieko gaminti. zinai kokios visai paprastos sriubytes darzoviu issiverdu (o pirmadieny ir antradieny raugintu kopustu sriubyte valgiau, nes buvo jau labai nesveikatos po velyku) tai taip visa savaite koks sumustinukas ir zinok viskas... va jau dabar gal pradesiu ka nors solidziau gaminti


 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-04-17 19:18

tiesa mano edgarui visai patiko tavo salotos vyrams


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 145
 
2009-04-17 20:33

saunu,kad patiko. pries keles dienas kepiau aviziniu dripsniu sausainiuku tai maniskis kaip ciupo sako skanu reiks vel kada pakepti. teisa merginos jus kepat orkaites?






 
 
 
 
Sukurtos temos: 65   Diskusijose pasisake: 3593
 
2009-04-21 13:43

Gintu, nu cia ne prie sitos temos bet vistiek. o gal kokiu receptuku tokiu turi be mesytes nu vegerarisku kokiu kotletuku is darzoviu. labai tokius megstu, bet pasigaminti nemoku


 
 
 
 
Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 145
 
2009-05-02 08:58

Aštrūs Oliverio šonkauliai su čili pipirais ir paprikomis
Ingredientai1 kg šonkaulių su mėsa (amerikoniškų šonkaulių, t.y. nugarinė su šonkauliais)
2 čili pipirų;
1 saldžioji paprika;
(kam prieinama - džiovinti čili pipirai, kiti aštrūs pipirai);
3 didelės skiltelės česnako,
šviežiai maltų pipirų;
druskos pagal skonį;
3 šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 apelsinas (bus reikalinga žievelė ir sultys);
1 limeta (bus reikalinga žievelė ir sultys);
3 šaukštai medaus.
Aprašymas
Papildomi reikmenys - gili skarda (geriau stiklinė ar keramikinė), folija.
Gaminame marinatą: smulkiai supjaustome čili pipirus ir česnakus, kitus aštrius pipirus, tarkuojame stambia tarka papriką, nutarkuojame apelsino bei limetos žieveles, dedame druską, pipirus, pilame aliejų. Šiuo mišiniu ištriname šonkaulius ir (geriausiu atveju) palaikome per naktį, ar bent jau dvi valandas. Tuomet įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, dedame kepsnį į kepimo indą, ant kepsnio uždedame visą marinatą, indą sandariai uždengiame folija. Kepame valandą. Mėsa per tą laiką palengva troškinasi savo sultyse, tampa minkšta ir aromatinga. Išimame indą iš orkaitės, nuimame foliją, tuomet ant kepsnio pilame medų ir išspaustas apelsino bei limetos sultis, vėl kišame į orkaitę ir kepame dar pusė valandos kol truputį apskrus.
Patiekiame su daržovių salotomis ir kepimo metus susidariusiu padažu. Jei mėgstate bulvytes, jas galite iškepti atskirai kitoje skardoje.

Paskutinį kartą redagavo: GINTU (2009-05-02 09:03)





 
 

2
 


Viršun ^ | Forumas > Virtuvė > Gaminimas > Oliverio receptai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Benas